Luni, 2018-04-23, 3:33 PM
Bine aţi venit Vizitator

wwwzmeu.ucoz.com 

meniu

rates
Rate my site
Total răspunsuri: 168

login
 Elimină timpul limită de pe MegaVideo.

M-am gandit că aveti nevoie de cateva trucuri, pe care le puteti folosi pentru a elimina timpul limită de pe MegaVideo, care, in mod normal este de 72 de minute.

Sa incepem ,Prima optiune

- In primul rand, ii dati play la film, cand acesta a inceput ii dati pauză la film [stop], asa incepe să se incarce [veti observa in bara de timp]

- Când s-a terminat încărcarea tot filmul, (adică dacă s-a incarcat toata bara in culoarea gri) în browser-ul dvs., mergeţi la tab-ul de mai sus unde va spune "File" si apăsati optiunea "Work Offline" si după aceea dati play, si vedeti filmul fară oprire.

Această opţiune este pentru cei la care nu se schimbă IP-ul, si nu pot sări restricţiile dezactivarea si activarea la root "modem" , va trebui să aşteptaţi să se încarce întregul film, dar cel puţin nu se mai opreste în cel mai bun moment al filmului.
 

A doua optiune

1 - Deschideţi pagina cu filmul.
2 - Ii dati play si cand incepe filmul ii dati pauză, si lăsati un timp să se incarce.
3 - Deschide-ti o altă pagină cu acelasi film, ii dati play si il puneti la jumătatea barii de timp. Ii dati pauză pentru a se încărca până la final.
4 - Acum mergeti la pagina pe care ati deschis-o prima dată si vizionati filmul, cand apare mesajul cu limitarea de timp mergeti la a doua pagină deschisă si continuati să vedeti filmul.

Această soluţie este pentru conexiuni lente, dar cel puţin atunci când începeţi să vizionaţi filmul nu vă intrerupe buffer-ul si nu trebuie să aşteptaţi până când vă lasă Megavideo în continuare si nu se simte mult intreruperile de timpA treia optiune

Repornirea Root (modem) schimbarea IP-ul tau, asa că dai repornirea root-ului (modemului) si continui să vezi filmul.

Ce face mai exact Megavideo este limitează IP nostru, asa că dacă reusim să obtinem un IP nou ne tratează ca un alt user si avem incă 72 min.
Trebuie să distingem 2 cazuri:
IP dinamic si IP fix.
In majoritatea cazurilor conexiunile merg prin IP dinamic. Dacă conexiunea voastră merge prin IP dinamic, iesim din Megavideo si resetam Root-ul (adică il stingem si il aprindem din nou).
Acum, doar trebuie sa intrăm din nou pe link-ul unde am fost si punem filmul de unde am rămas (apăsand pe bara de timp "gri" după ce a inceput sa se incarce)

Dacă conexiunea voastră merge cu IP fix vă recomandăm să utilizati MAC Address Changer.
MAC Address Changer e o mică aplicatie de numai 2 MB ce practic maschează IP tau in retea si o inlocuieste cu alta, cu o singură schimbare la ultimele 2 cifre si faceti click in “Change Mac Address”.
După 5 secunde va aparea o fereastă cu o notă cum că IP a fost schimbat cu succes. (Nota: IP-ul nu a fost cu adevărat schimbat  dar păcăleste Megavideo/Megaupload care crede că e un alt utilizator).
Download MAC Address Changer:

http://rapidshare.com/files/47229113/MACAd...hanger.zip.html


 


A patra optiune

 


DetectVideo [Firefox Addon]: Este un program puternic care poate elimina avizul de 72 minute de pe MegaVideo , este un supliment care pot fi folosite doar cu browser-ul Firefox, este vorba de programul DetectVideo.

Ca sa descarcati acest add-on gratis , urmati acest link : Download Aici

Addon este foarte usor de folosit, iar cand MegaVideo va arata anuntul de 72 minute, ce trebuie sa faceti este sa alegeti optiunea "Remove Restrictions" si nimic altceva. Daca doriti sa stiti mai multe detalii despre acest plug-in puternic cititi mai departe.

DetectVideo addon pentru Firefox este un program care înlatura limitarile plasate de unele pagini web precum , MegaUpload sau Rapidshare, scopul este de a vizualiza sau descarca fara restrictii. DetectVideo identifica video-ul si afiseaza o cutie mica în coltul din browser-ul , unde va invita sa eliminati limita. Cand vrei sa vedeti video-ul prin MegaVideo trebuie sa dai click pe el si veti fi redirectionat catre site-ul Detectvideo pentru a vizualiza videoul.

Când ati instalat prima oara DetectVideo, browser-ul dvs. va fi redirectionat catre pagina DetectVideo de bun venit pentru ajutor, cu un video care explica modul în care rogramul functioneaza . Evident, acesta pagina va deveni pagina dvs. de pornire.

 


Sper ca aceste trucuri sa va fie de folos.
Mesaj editat - 26 Octombrie 2009


 

 

 

Filmul Saptamanii


SERIALE

Chef De Ras    >