Luni, 2018-05-28, 3:28 AM
Bine aţi venit Vizitator

wwwzmeu.ucoz.com 

meniu

rates
Rate my site
Total răspunsuri: 168

login
Principala » Catalog de site-uri » Fantastic

Hobbitul 2012
http://wwwzmeu.ucoz.com/index/the_hobbit_2012/0-199 2013-03-02, 10:55 AM
Hobittul - O calatorie neasteptata 2012

Mai ţineţi minte că în "Stăpânul inelului" Bilbo, ruda în vârstă a lui Frodo se lăuda cu o carte de aventuri şi că el deţinea Inelul?

Dacă nu aţi citit cartea lui Tolkin (ce păcat!), veţi vedea acum cum a plecat Bilbo în propria sa călătorie peste munţi până în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, trolli, elfi, în căutarea uneo comori păzite de dragonul Smaug, cum a găsit inelul, cum arăta Gollum înainte de a fi obsedat şi chinuit de "nepreţuit".

Filmul aduce în distribuţie actori mai vechi care au lucrat deja la trilogia LOTR, dar şi pe Evangeline Lilly.

Chiar ne era dor de ţinuturile Pământului de Mijloc... Iniţial, filmul s-a anunţat în două părţi, pentru ca ulterior să se stabilească la o trilogie, exact ca şi "Stăpânul inelului".

Povestea de acum este un prequel, căci are loc cu 60 de ani înainte de acţiunea din prima trilogie. Aşa cum LOTR a fost filmat pentru prima dată în istorie unul după celălalt, şi această nouă trilogie a lui Jackson este filmată consecutiv, în format 3D digital, cu cea mai npuă tehnologie pentru camere de filmat şi sonorizare stereo, un format special de 48 de cadre pe secundă (în loc de clasicul 24), o fragmentare care va da scenelor de acţiune o calitate superioară.
Intrari: 282 | Adaugat de: Mike | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Filmul Saptamanii


SERIALE

Chef De Ras    >